Arrangörer

Nordvästra Götalands Bordtennisförbund var det första distrikt som slogs samman med annat distrikt då det bildades 2015 av fd Västergötlands Bordtennisförbund och Bohuslän/Dals Bordtennisförbund. Idag har förbundet 67 föreningar.

Arrangörsmässigt är det första gången distriktet är med och arrangerar ett stort mästerskap. Vi ser det som en utmaning samtidigt som det är en bra aktivitet för att stärka sammanhållningen.
Det är också viktigt för våra spelare att få ett mästerskap på ”hemmaplan”, där de får en chans att visa sina spelkunskaper samtidigt som det förhoppningsvis sporrar övriga ungdomar att satsa vidare.
Fd Västergötlands Bordtennisförbund har stor erfarenhet av större arrangemang och stod 2001 värd för SOC just här i Skövde. Man har även arrangerat ett Veteran SM i Arena Skövde samt vid två tillfällen varit värd för Svenska Bordtennisförbundets förbundsårsmöten.

Bokningar

Bokning av boende, mat, USM-tröja och bankett gör ni här. USM-tröjan kostar 80kr om den förbokas (gärna i samband med bokning av mat/logi), men det kommer även finnas några få tröjor till försäljning i info-disken i Arenan för 100kr.
Anmälan till tävlingen görs via mail till usm2019bt@gmail.com

Att göra vid ankomst:

Hämta ut din välkomstkasse med informationsmaterial, nummerlapp m.m. i infodisken i arenan.