Alla spelarlistor i alla klasser är nu uppdaterade och reserver har markerats som klara för spel så att klasserna är fulla. De reserver som fortfarande är gulmarkerade kommer vi kontakta i tur och ordning om vi skulle få något återbud. Vänligen kontakta oss om någon av de nu uttagna spelarna inte kan vara med, så att vi kan kalla in reserver.

Arrangörer

Nordvästra Götalands Bordtennisförbund var det första distrikt som slogs samman med ett annat distrikt då det bildades 2015 av fd Västergötlands Bordtennisförbund och Bohuslän/Dals Bordtennisförbund. Idag har förbundet 67 föreningar.

Arrangörsmässigt är det första gången distriktet är med och arrangerar ett stort mästerskap. Vi ser det som en utmaning samtidigt som det är en bra aktivitet för att stärka sammanhållningen.
Det är också viktigt för våra spelare att få ett mästerskap på ”hemmaplan”, där de får en chans att visa sina spelkunskaper samtidigt som det förhoppningsvis sporrar övriga ungdomar att satsa vidare.
Fd Västergötlands Bordtennisförbund har stor erfarenhet av större arrangemang och stod 2001 värd för SOC just här i Skövde. Man har även arrangerat ett Veteran SM i Arena Skövde samt vid två tillfällen varit värd för Svenska Bordtennisförbundets förbundsårsmöten.

Skövde Pingisklubb

Info kommer inom kort.

Att göra vid ankomst:

Hämta ut din välkomstkasse med informationsmaterial, nummerlapp m.m. i infodisken i arenan.


USM_SKOVDE